Skip to content

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εμπόριο & Διανομή Τροφίμων

4574545665

Με κορυφαίους συνεργάτες στη βιομηχανία τροφίμων, διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2000 με τη μορφή της ατομικής εταιρείας και την επωνυμία «Αθανάσιος Λίβανος». Έχοντας αρχικά την αποκλειστική αντιπροσώπευση της «ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος», αναπτυχθήκαμε και δημιουργήσαμε κι άλλες συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές! 

 

Με σταθερά ανοδική πορεία και τηρώντας τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, φτάσαμε στην ίδρυση της εταιρείας «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», με το διακριτικό τίτλο «LIVANOS FOODS».  Σήμερα κατέχουμε διακριτή θέση στο εμπόριο τροφίμων και αποτελούμε, πάντα, την πρώτη επιλογή των πελατών μας!

Με έδρα στον Πύργο Ηλείας, η LIVANOS FOODS εξυπηρετεί και άλλους νομούς της Πελοποννήσου, όπως της Αχαΐας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Το 2006, με αφορμή την αύξηση του κύκλου εργασιών της, η επιχείρηση προχώρησε στη δημιουργία νέων, σύγχρονων και πλήρως εξοπλισμένων κτιριακών και αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν: κεντρικά γραφεία διοίκησης, αποθήκες συντήρησης και κατάψυξης και αποθήκη ξηρών προϊόντων. Η LIVANOS FOODS, σήμερα, στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητο 6 περίπου στρεμμάτων. Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και ασφαλτοστρωμένο και βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Πύργου Ηλείας (περιοχή Καβασιλάκια), δίπλα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Το ακίνητό μας είναι μεταλλικής κατασκευής εννιακοσίων τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από όροφο γραφείων και πατάρι. Έχει βιομηχανικά δάπεδα και εννέα ράμπες φορτοεκφόρτωσης με ηλεκτρικές πόρτες. Δύο ηλεκτρικές πόρτες υπάρχουν και στην Κεντρική Αποθήκη για τη φορτοεκφόρτωση, καθώς και ψυχόμενος προθάλαμος για τις ράμπες. Στην οροφή υπάρχουν εννέα φωτοσωλήνες για τον επαρκή φωτισμό κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς και τρεις ηλιακοί εξαεριστήρες.

Η επιχείρησή μας διαθέτει προηγμένο πληροφοριακό σύστημα τιμολόγησης της εταιρείας Singular Logic (Enterprise 4U) και ο χώρος παρακολουθείται 24ώρες το 24ωρο, από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας δώδεκα καμερών με DVR και σύστημα συναγερμού τριών επιπέδων εσωτερικού-εξωτερικού χώρου.

2001 – 2006, Η ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ:

Κατά το διάστημα 2001 – 2006, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με επιτυχία ένα μεγάλο δίκτυο διανομής στα προϊόντα της VIVARTIA Α.Β.Ε.Ε. (ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ), με το οποίο επιτεύχθηκε η αλματώδης αύξηση των κερδών της εταιρείας μας στο νομό Ηλείας. Στη διάρκεια της 5ετίας αυτής, ο αριθμός των σημείων πώλησης των προϊόντων της ΔΕΛΤΑ στο νομό αυξήθηκε σημαντικά.

Η άριστη συνεργασία με τα σημεία πώλησης είχε σαν αποτέλεσμα να διεισδύσουν στην αγορά και άλλα ομοειδή προϊόντα. Προκειμένου να αξιοποιηθεί η παραπάνω συνεργασία, τον Ιούνιο του 2004 ιδρύθηκε η ΑΘ. ΛΙΒΑΝΟΣ, αντιπροσωπεύοντας στην Ηλεία επώνυμες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων.

Η ΑΘ. ΛΙΒΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αντιπροσωπεύει στο νομό Ηλείας τις προαναφερθείσες εταιρείες -βασισμένη στο καλά οργανωμένο και άρτιο δίκτυο πελατών της- αλλά και να επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου, όπως σε αυτούς της Αχαΐας, της Μεσσηνίας και της Αρκαδίας.

Στην εταιρεία μας έχουμε θέσει
τους εξής στόχους:

Ενημέρωση της εταιρεία LIVANOS FOODS για τα μέτρα προστασίας-προφύλαξης από τον Covid-19.

Δεδομένης της επικρατούσας κατάστασης με την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, η LIVANOS FOODS από την αρχή εμφάνισης του φαινομένου έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία έκτακτης ανάγκης, όπως προβλέπεται από το ενιαίο διαχειριστικό σύστημα που εφαρμόζει η εταιρεία. Επιπλέον, τηρούνται οι οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Βάσει αυτών των κατευθύνσεων, η εταιρεία μας εφαρμόζει τις ακόλουθες διαδικασίες ασφαλείας που αφορούν:

1. Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός LIVANOS FOODS

α) η εταιρεία ακολουθεί συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο για τη λειτουργία των εγκαταστάσεών της (κεντρικά γραφεία- αποθήκες) και τη χρήση του εξοπλισμού της.

β) Διενεργείται απολύμανση σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών.

2. Προσωπικό LIVANOS FOODS

Έχει εκδοθεί οδηγία ατομικής υγιεινής, με συγκεκριμένα μέτρα, η οποία εφαρμόζεται από όλο το προσωπικό.

3. Διαδικασία παραλαβής παράδοσης προϊόντων.

α) κατά την εκφόρτωση/φόρτωση ακολουθούνται οι οδηγίες που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας και της επιχείρησής μας.

β) οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με μάσκα, γάντια και αντισηπτικά υγρά.

γ) σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται και τηρείται από όλους τους οδηγούς η υποχρεωτική λήψη ατομικών μέτρων προστασίας.

Η LIVANOS FOODS, σε συνεργασία με όλους τους προμηθευτές της και τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα μεταφοράς, ανταλλάσσει διαρκώς πληροφορίες για την κατά το δυνατόν ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της.